Pagina's

vrijdag 25 juni 2010

Mijn bijdrage voor Hobbyjournaal 64




Goedemorgen allemaal,

Dit is mijn bijdrage voor het nieuwe Hobbyjournaal. Ik heb de CreaTables van Mariannedesign gebruikt.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag. Geniet van het mooie weer.

Hartelijke groeten en veel liefs van Ineke

maandag 21 juni 2010

Natuurlijk weer een snoesje


Hallo lieve Blogvriendinnen

Ik wil jullie allereerst allemaal hartelijk bedanken voor jullie lieve woordjes. Het deed me erg goed, te weten dat er mensen zijn die met je meeleven.
Ik wil ook iedereen sterkte wensen die het ook moeilijk hebben. Ik leef met jullie mee en gedeelde smart is halve smart.

Ik heb ook weer een kaartje geaat en wel met een stempel. Een snoesje van Mariannedesign met het prachtige Tilda papier.

Ik wens jullie nog een hele fijne avond toe en veel liefs van Ineke

dinsdag 15 juni 2010

Eindelijk weer eens een kaart


Goedenavond lieve Bloggers.

Eindelijk heb ik weer een kaartje kunnen maken. Ik ben heel weinig aanwezig. Het ging de laatste tijd niet zo goed met mijn man. Misschien weten jullie dat hij een heel zwak hart heeft. De ejectiefractie (is de pompfunctie) van het hart is maar 14%.
Dit weten we sinds 2 jaar. Hij heeft ook een ICD gekregen. (een soort pacemaker met defribilator). Daarmee staat hij ook in verbinding met het Erasmus.
Nu hadden ze 2 weken terug een storing geconstateerd tot 3 x toe. Het apparaatje was aan het opladen om hem een schok te geven. Hij houdt ook heel veel vocht vast. Heeft dus een vochtbeperking van 1,5 liter per dag en 7 plastabletten.
Daarom kan ik de laatste tijd er niet zo veel zijn. Ik werk heel de week, maar ook thuis ligt er het een en ander op me te wachten.
Verder wens ik jullie een hele fijne avond en alle liefs toe.

Groetjes van Ineke